VILLE TYNKKYNEN

VÄITÖSKIRJATUTKIJA, VARAVALTUUTETTU, PUOLUEVALTUUSKUNNAN JÄSEN

Olen Ville Tynkkynen, 27-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri ja väitöskirjatutkija Tampereen yliopistossa. Kesän 2021 kuntavaaleissa olen vihreiden ehdokkaana Tampereella.

Olen ehdolla Tampereen kaupunginvaltuustoon, koska haluan puolustaa kulttuuria ja koulutusta myös vaikeina aikoina. Kantavia arvojani politiikassa ovat sivistys, kestävyys ja tasa-arvo.

Muutin Tampereelle opiskelemaan vuonna 2014 ja kaupunki vei nopeasti sydämeni. Tampereesta on tullut minulle rakas koti ja siksi haluan kehittää sitä entistä paremmaksi. Unelmieni Tampere on hiilineutraali sivistyskaupunki, jossa jokaisella on riittävä toimeentulo, laadukkaat julkiset palvelut sekä mahdollisuuksia kouluttautua, harrastaa ja nauttia kaupunkitilasta.

Olen toiminut kuluneen valtuustokauden varavaltuutettuna Tampereella. Lisäksi olen ollut varajäsenenä asunto- ja kiinteistölautakunnassa, sivistys- ja kulttuurilautakunnassa sekä yhdyskuntalautakunnassa. Vuodesta 2019 olen myös ollut vihreiden puoluevaltuuskunnan jäsen.

Vapaa-ajallani luen, soitan kitaraa ja pelaan videopelejä. Nautin musiikista, museoista ja hyvistä elokuvista. Pidän myös hyvästä ruuasta ja ruuanlaitosta. Asun Armonkalliolla avopuolisoni ja kahden kissamme kanssa.

Voit tutustua kuntavaaliteemoihini Kuntavaalit 2021 -sivulla.

Luo kotisivut ilmaiseksi!